Speedweekend i Årsunda

I helgen så var det dags för ännu en tradition, en hel lördag ute på isen i Årsunda. Fylld med avgaser, spännande byggen & en massa galningar. Vädret visade sig även i år från sin bästa sida, så vi satt i solen och njöt.. kollade på dom som körde & drack lite öl,en helt okej lördag med andra ord! 


Hade så kul så kameran glömdes bort, men det är väl så det ska va? Längtar redan efter nästa års speedweekend, att det blir en lika bra då som vi hade i lördags!

Hårförlängning

Idag så fick mitt hår en riktig makeover.. Det var äntligen dags att sätta i löshår igen! Var över 1,5år sedan sist, och jag har längtat sedan dess! Som vanligt så gör inte bilderna färgen rättvisa, men håret är iallafall rosa och alldeles fantastiskt.. Är så nöjd! Nu ska jag bara vänja in mig i löshårsrutinen igen, blir ju lite extra jobb när det kommer till tvätta/torka/styling.. men det är det lätt värt!


Är du också sugen på en makeover? Besök www.sotluggolinlugg.se

Local Heroes

Vilket veckoslut jag haft! Bio i torsdags, tjejkväll i fredags & Local Heroes galan i Sandviken i lördags. Har haft så trevligt, och träffat en massa härliga människor!


Idag så har det inte blivit många knop däremot, köpte med pizza när vi åkte hem från Sandviken idag. Sen har eftermiddagen spenderats hemma i soffan o kollat ikapp lite serier. Härligt med kontraster här i livet! 

Hoppas att nästa vecka blir minst lika bra, kurs på onsdag, hårfix på Tors och sen så blir det speedweekeend till helgen.. hoppas bara energin ska räcka till allt kul!